user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

12 april 2021 Bij de verzending van de poll op 6 april j.l. is er, zoals reeds eerder aangegeven, het een en ander misgegaan bij onze provider waardoor waarschijnlijk een groot deel van onze leden geen mail heeft ontvangen.Het systeem kon de verzending blijkbaar niet aan.

Helaas is in de logboeken van one.com niet terug te vinden, wie geen mail heeft ontvangen. Inmiddels hebben we een 150 tal ingevulde formulieren terug ontvangen, maar dan blijven er nog ruim 550 over die nog niet gereageerd hebben. Zoals bij iedere stemming, zelfs bij de recente 2e kamer verkiezingen, zal niet iedereen zijn stem uitbrengen, maar daar gaan we niet vanuit.Die leden die gemeld hadden dat ze geen mail hebben ontvangen, hebben doorgaans opnieuw de mail ontvangen.

Aangezien niet ieder lid de poll heeft ontvangen en dit gemeld heeft, zullen we in de komende 24 uur de leden die nog niet gereageerd hebben een herinneringsmail sturen met dezelfde identieke link die eerder aan hen gekoppeld was. Voor deze verzending nemen we dus langer de tijd om opnieuw problemen met de provider te voorkomen. Verder verschuiven we de uiterste datum om de ingevulde poll te versturen naar maandag 19 april a.s.

Hopelijk kunnen we hiermee de “kink” herstellen. Zijn er toch leden die komende woensdag nog geen mail hebben ontvangen meldt dit dan bij voorkeur op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..