user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

21 april 2021.

Het gaat erop lijken dat de maatregelen, die genomen zijn om de Covid pandemie onder controle te krijgen, versoepeld worden. Hoewel deze versoepelingen afhankelijk zijn van de ontwikkelingen, blijven de basisregels een zeer belangrijke factor waar wij met de organisatie van de diverse activiteiten rekening moeten houden.

Met name de handhaving van de basisregels is een zodanige bepalende factor, waardoor we nu al hebben besloten om de JBT van 2 mei, de workshop veldwerk van 22 mei en ook de Jubileum Vizsladag van 29 mei te annuleren. Deze activiteiten komen gewoon te vroeg.

Als vereniging hebben we nu eenmaal een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de veiligheid van onze vrijwilligers en aanwezige leden niet in gevaar te brengen. Hoe groot de groep ook is.

We vinden het erg jammer, ook voor de vrijwilligers die al veel tijd en moeite hebben gestoken in de voorbereiding. Er komen zeker betere tijden waarin de activiteiten wel door kunnen gaan. Wanneer dat is blijft nog even afwachten.

Het bestuur