user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Op 3 oktober 2021 organiseren we weer een Vizslawandeling! Deze keer is de locatie het strand van Hoek van Holland. Een perfecte plek voor onze Vizsla's om eens lekker uit hun dak te gaan! Loop je ook mee?

We verzamelen om 13.00 uur aan het einde van de Badweg en we vertrekken om 13.15 uur. Door de duinen moeten we ongeveer 2 minuten aangelijnd lopen. Daarna mogen de honden vrij het strand op. We wandelen ongeveer 1,5 - 2 uur, afhankelijk van het weer. Voor de jongere Vizsla's zijn er mogelijkheden om eerder terug te gaan. Loopse teefjes moeten deze wandeling helaas overslaan. Leuk weetje: het strand van Hoek van Holland is mega groot: zo'n 250 meter breed en 3,5 kilometer lang! Het is verstandig om je hond een halsband om te doen die is voorzien van een telefoonnummer, voor het geval je hond wegloopt of jou kwijt is en terug naar de parkeerplaats gaat. Deelname is op eigen risico en kan verslavend werken!

Na de wandeling is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid bij één van de strandtenten nog gezellig na te kletsen. 

Adres van locatie

Het adres waar we verzamelen is de Badweg op Hoek van Holland. Klik hier voor de exacte locatie (let op: zo ver mogelijk de Badweg doorrijden tot het strand). Aan de Badweg is parkeren gratis. Kom je met het OV? Geen probleem! Deze locatie is ook per OV zeer goed te bereiken. Kijk op 9292.nl wat de snelste manier is om vanaf jouw adres met het OV op de Badweg te komen.

Ben je geïnteresseerd in dit prachtige ras, maar heb je (nog) geen Vizsla? Loop gerust mee! Heb je een vraag? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 06-57366576. Hopelijk tot op 3 oktober!