user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Op dinsdag 9 november wordt er in Lochem weer een workshop veldwerk georganiseerd. Trainer Lotte van Dijk, een enthousiaste en ervaren voorjager én trainer in veldwerk, is opnieuw bereid om een leuke trainingsdag te geven voor de startende voorjagers. Er zal een ochtend- en middaggroep deel kunnen nemen. Er is plek voor max. 10 deelnemers. Vol = vol! Lijkt het je leuk om mee te doen? Lees dan snel verder!

Wil je meedoen aan de workshop? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp Lochem/naam hond. De training kost 45 euro voor leden en 55 euro voor niet-leden. Leden hebben voorrang. De training wordt gegeven op het terrein Waltakke (tevens campingwww.waltakke.nl) in Lochem.

In de mail willen wij de gegevens ontvangen volgens onderstaand format. Mocht je in de ochtend of middag niet deel kunnen nemen, laat het ons weten. Dan proberen wij hier rekening mee te houden bij het samenstellen van de groepen. 

Aanmeldgegevens

·         Naam voorjager:

·         Telefoonnummer:

·         Adres en woonplaats:

·         Email-adres:

·         Naam hond:

·         NSHB:

·         Geboortedatum hond:

·         Vader hond:

·         Moeder hond:

·         Fokker:

·         Ervaring met veldwerk van voorjager en hond:

 Graag tot 9 november!

 

 

 

Privacyverklaring