user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Er is per 23 oktober een nieuwe start gemaakt met een nieuw bestuur. We hebben met veel plezier een eerste vergadering gehad. In de weg omhoog worden we helaas nog wel geconfronteerd met een tweetal bestuursleden dat om verschillende redenen er mee moet stoppen. Daarom zijn we op zoek naar versterking!


Hans Vogelzang heeft te kennen gegeven om persoonlijke redenen het bestuurslidmaatschap/commissiewerk voor het exterieur per direct te willen beëindigen. Daarnaast kan Peter Verlouw niet langer het bestuurslidmaatschap/commissiewerk voor de foktoetsing combineren met zijn drukke werkzaamheden. Dat spijt ons zeer, maar we respecteren hun besluit. Wij danken beiden voor hun inzet en zien hun gewaardeerde inzichten graag terug bij een van de andere verenigingsactiviteiten.

Het bestuur beschikt nog over het vereiste minimale aantal, maar het streven moet toch wel zijn om vanuit iedere commissie iemand in het bestuur vertegenwoordigd te hebben. 

Naast deze twee commissies kan ook de apporteer - en evenementencommissie zeker nog wel versterking gebruiken. Tja, groeipijn denken we. En denk nou niet “dat kan ik niet”. Alles is te leren. Daarbij komt dat we ook voor de meer eenvoudige werkzaamheden altijd handen tekort komen. Zonder de inzet van vrijwilligers kan de vereniging niet draaien. En in een vereniging ben je eigenlijk per definitie allemaal vrijwilliger. In dat verband nodigen we met nadruk de jongeren onder de gezinsleden uit op die manier kennis te komen maken met de activiteiten van de vereniging. Samen iets moois maken van dat wat ons bindt.

We denken ook dat de vereniging een groot aantal tot nu toe “verborgen krachten en talenten” kent die van bijzonder groot belang zijn voor het toekomstige reilen en zeilen van de vereniging. Wil je dan ook een bijdrage leveren aan één van de commissies, al dan niet in combinatie met een bestuursfunctie, neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vele handen maken licht werk en daarom is de inzet per commissie goed te overzien. Wij rekenen op jullie!

En, o ja, we beloven dat het leuk wordt!

Het bestuur