user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

22 februari 2023

Raf heeft een nieuw thuis gevonden, dank voor alle recaties.

 

13 februari 2023

RAF 2Raf, Quodijin’s Lucas, draadhaar reu van bijna 3 jaar (09-04-2020) kan helaas door omstandigheden niet meer bij zijn baas zijn.

Raf is een forse reu met een vriendelijk karakter. Is voorzichtig met kinderen, maar door zijn maat wellicht wat lomp en zou dus wat beter op zijn plek zijn bij wat oudere kinderen.

Hier zie je Raf met zijn oma. Zoals je ziet heeft deze kleinzoon niet de draadhaarvacht van zijn oma meegekregen.

Het nest waar hij een deel van is, blinkt uit in de jacht. Een broer en een zusje hebben afgelopen jaar al een veldwerkkwalificatie gehaald. Raf heeft bij zijn vorige baas nog niet veel van de jacht meegekregen, maar laat zien dat hij het allemaal graag wil leren. Zijn enthousiasme is erg groot en hij vergeet dan ook wel eens netjes bij zijn baas te blijven.

De eerlijkheid gebiedt te vertellen dat de gehoorzaamheid nog wel eens te wensen overlaat. Maar met de nodige inspanning zou dat goed moeten komen.

In huis gedraagt hij zich goed. Geen baknijd, bak leegeten ook geen probleem en hij pakt snoepjes netjes aan. Hij wil wel graag in je buurt zijn. Soms even aandacht vragen door een beencontact. Het verschil tussen speelgoed voor de hond en mensenspullen is hem ook duidelijk.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Albert Boevé: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.