user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

22 juni 2024

Heb jij eerder al kennisgemaakt met veldwerk, ben je gegrepen door de passie ervan en wil je zien wat jij en je hond op dit gebied nog meer kunnen leren? Dan is deze dag interessant voor jou! Op 9 augustus aanstaande organiseert de Vizsla vereniging een veldwerk introductietrainingsdag in de velden rondom Willemstad. Veldbegeleider Huibert Polak ontvangt ons daar zoals altijd met groot enthousiasme en streeft ernaar om alles tot in de puntjes te laten verlopen.

Deze introductietrainingsdag is gericht op beginnende voorjagers die al eerder een voorjaarsintroductie hebben gevolgd en/of enigszins bekend zijn met veldwerk. Er wordt geen theorie vooraf gegeven; een zeer interessante dag voor beginnende voorjagers en jonge honden die geproefd hebben van het veldwerk en zich hierin verder willen ontwikkelen. Hoe gaat dit in zijn werk? De voorjager en de hond lopen met ondersteuning van onze trainers een veld. De trainer vertelt de voorjager wat hij ziet en geeft adviezen en tips. De andere leden van de groep worden hierbij actief betrokken zodat elke loop leerzaam is voor iedereen.
De honden die nog geen ervaring hebben met veerwild zullen in contact gebracht worden met wild. Het is altijd boeiend om te zien hoe de jonge honden hierop reageren. Kijk voor meer informatie over veldwerk op de website onder het kopje veldwerk www.magyar-vizsla/veldwerk

Aanvullende informatie:

Datum en locatie: 9 augustus, Willemstad (exacte locatie volgt bij bevestiging deelname)
Veldbegeleider: Huibert Polak, Trainers: Ruben Groenendijk en Michael Pallesen
Inschrijven: via het inschrijfformulierInschrijven kan tot 26 juli 2024
Maximaal 12 deelnemers, leden met een Vizsla hebben voorrang. Ook voorjagers met andere staande hondenrassen kunnen inschrijven. Als er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, wordt er geloot onder niet-leden.
Kosten: € 40 voor leden en € 50 voor niet leden.

De werkgroep Veldwerk