Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 282 gasten en geen leden online

Hierbij hebben wij het genoegen je uit te nodigen voor de Kampioenschapsclubmatch 2018 voor de Vizsla Korthaar en Vizsla Draadhaar, welke gehouden zal worden op zondag 2 september. De Kampioenschapsclubmatch zal worden gehouden bij de Apeldoornse Kynologenclub, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn. Bij slecht weer hebben we helaas geen mogelijkheid naar binnen te gaan. We hopen natuurlijk dat we alle Vizsla’s kunnen showen in het zonnetje. Maar houd wel rekening met eventueel minder goede weersomstandigheden.

Als keurmeesters zijn uitgenodigd Mw. Gerda Halff-van Boven (alle reuen, onder voorbehoud) en Dhr. Dick Rutten (alle teven, onder voorbehoud). De keuringen beginnen om 10.00 uur. Vanaf 9:00 uur bent je van harte welkom.

De inschrijving sluit op 18 augustus 2018. Klik hier om in te schrijven.


Wees nauwkeurig met het invullen van de inschrijving. Zoals je het formulier invult, zal het ook in de catalogus verschijnen. Het is daarom van belang de gegevens volledig en letterlijk van de stamboom van je Vizsla over te nemen. Vul a.u.b. géén formulieren in met enkel hoofdletters (wél een beginhoofdletter uiteraard). Het secretariaat zal je dan verzoeken het formulier opnieuw in te vullen. 

Ook dit jaar is het weer mogelijk om kinderen aan de Juniorhandling deel te laten nemen. De deelname hieraan is gratis en het verzoek is om op het inschrijfformulier kenbaar te maken hoeveel kinderen hieraan zullen deelnemen. Gebleken is dat er bij sluiting van de inschrijving slechts enkele kinderen opgegeven zijn en dat op de dag zelf er alsnog kinderen mee willen doen. Je begrijpt dat dit voor ons als organisatie nogal lastig is, daar we steeds creatief moesten zijn om voor iedereen een prijs te realiseren.

De evenementencommissie zou heel graag dit jaar - zoals we dat elk jaar hopen - ook voor de Draadhaar een dubbel CAC willen uitreiken. Dit is alleen mogelijk indien er voldoende Vizsla Draadharen worden ingeschreven én meedoen aan de keuringen. Dus beste fokkers en eigenaren: we zien ook uw Vizsla’s graag op de KCM !

We hebben Imperial Food bereid gevonden om deze dag mede mogelijk te maken. Het bestuur wil dan ook de onderstaande sponsor heel hartelijk danken:


imperial food

Omdat we natuurlijk blij zijn met nieuwe/buitenlandse Vizsla exposanten staat de KCM ook open voor niet leden. Ook niet ingeschreven honden zijn welkom op de KCM mits voldoende gevaccineerd en ze aangelijnd zijn. En zelfs zonder hond bent u welkom om kennis te maken met het ras.

Meer info over tentoonstellingen in het algemeen, is op de website terug te vinden onder de Vraag & Antwoord rubriek. Ook zijn daar allerlei weetjes over de KCM van onze rasvereniging terug te vinden.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de evenementencommissie via evenementen@magyar-vizsla.nl.
Wij kijken er al naar uit deze KCM voor u te mogen organiseren en er samen met u een gezellige en sportieve dag van te maken. Tot 2 september!

De evenementencommissie