Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Sommige leden hadden het al gezien: de website wordt aangepakt. Teksten worden herschreven en de navigatie wordt vereenvoudigd. Alles met als doel een duidelijke, informatieve en aantrekkelijke website. Na een paar jaar waren sommige teksten verouderd, klopte de informatie soms niet meer en was de indeling niet meer naar ons zin.

Alles vindbaar

Alle belangrijke informatie blijft vindbaar. Veel informatie stond dubbel op de website. Deze verdubbelingen halen we zoveel mogelijk weg. Het kan dus gebeuren dat je bepaalde informatie niet meer op de plek vindt waar je het gewend was, maar dan is het elders op de site nog wel beschikbaar.
Andere informatie zetten we niet meer op deze website, omdat die op andere sites beter wordt bijgehouden en beter doorzoekbaar is, bijvoorbeeld de Gezondheidsuitslagen. Je kunt dan wel vanaf deze site doorklikken naar de betreffende site.

Veel werk

Het is veel werk om alle teksten en formulieren onder handen te nemen. We zijn er nog niet mee klaar.  Je kunt dus de komende weken nog meer veranderingen verwachten op de site. Kijk eens rond op onze vernieuwde site! En kun je jou favoriete pagina tóch niet meer vinden, laat het ons weten. We helpen je graag op weg.