Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Hieronder vindt je de veldwerk activiteiten die wij voor het najaar van 2018 hebben gepland. De data en locaties zijn onder voorbehoud. Via de website zullen we je ruim van te voren op de hoogte brengen van de definitieve data en locatie.
Inschrijvingen voor de genoemde activiteiten kan plaatsvinden via de elektronische weg nadat de betreffende inschrijfformulieren op de website zijn geplaatst.
Sluitingsdatum van de inschrijving voor de activiteiten is 14 dagen voor aanvang van de activiteiten. Kort na de sluiting zullen de inschrijvers per e-mail op de hoogte worden gesteld van de status van hun inschrijving.

Veldwerktraining te Biervliet (Zeeland)

  • Zaterdag 25 augustus 2018> max. 8 deelnemers

Deze training is open voor alle voorjagers die met hun Vizsla willen gaan deelnemen aan veldwedstrijden. De minimale leeftijd van de deelnemende honden is 9 maanden, dit ook omdat de training wordt gegeven in de bietenvelden. De training zal dit najaar gegeven worden door Jack de Dobbelaere. Een zeer ervaren voorjager van de Duitse Staande Draadhaar. Deze training wordt aangeboden inclusief koffie en lunch voor 50 euro.
Klik hier om in te schrijven.

Voor meer inlichtingen over de training kan je contact opnemen met Monique van Rozendaal (06-21511132) of per e-mail via veldwerk@magyar-vizsla.nl


Veldwedstrijden

De inschrijving voor de veldwedstrijden verloopt via het digitale ORWEJA wedstrijdensysteem my.orweja.nl. Als het een nieuwe inschrijving betreft dien je je eerst te registreren. Na de registratie vul je dan de gegevens van je hond in en kan je de stamboom en registratieformulier uploaden. Heb je een account aangemaakt dan kan je je inschrijven voor de gekozen wedstrijd(en). Nadere informatie over de inschrijving kan je vinden op de site van ORWEJA of door de volgende links te volgen: Informatie over hoe te registreren.

Je kan je inschrijven voor de volgende 3 wedstrijden vanaf woensdag 1 augustus:  

  • Woensdag 19-09-2018 CAC wedstrijd te Willemstad
  • Zaterdag 22-09-2018 Jeugdwedstrijd te Willemstad
  • Zaterdag 29-09-1018 Jeugdwedstrijd te Steenbergen/ De Heen

Na de inschrijving ontvang je een e-mail met gegevens hoe je kunt betalen.

Opmerking: indien de stamboom en het registratiebewijs niet in my.orweja.nl zijn geregistreerd (ge-upload), kan de inschrijving niet in behandeling worden genomen.

De wedstrijden staat open voor alle continentale staande honden uit rubriek B. Inschrijven per wedstrijdklasse kan met maximaal 2 honden per voorjager.

Deelname aan de Jeugdwedstrijden is mogelijk als je hond op de dag van de wedstrijd tenminste 9 maanden oud is en niet ouder dan 30 maanden. Bij de jeugdklasse gelden de voorrangsregels zoals deze door Orweja zijn vastgesteld; namelijk eerst honden met een Basis Veldwerk Test of een veldwerkkwalificatie. Daarna volgen leden met Vizsla, dan leden die hebben ingeschreven met een ander ras, daarna komen niet leden met een Vizsla en als laatste niet leden met een ander ras.

Sluitingsdatum van de inschrijving voor de wedstrijden is 14 dagen voor aanvang van de wedstrijd. Kort na de sluiting zullen de inschrijvers per e-mail op de hoogte worden gesteld van de status van hun inschrijving.

Voor meer inlichtingen over de wedstrijden kan je contact opnemen met Monique van Rozendaal (06-21511132) of per e-mail via veldwerk@magyar-vizsla.nl