Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Online bezoekers

We hebben 414 gasten en geen leden online

In april 2018 hebben we voor het eerst van een andere locatie gebruik kunnen maken. Wij zijn daar zeer gastvrij ontvangen en het bleek, zeker voor de proeven van de de JBT, een uitstekende locatie te zijn. Voor herhaling vatbaar.

De locatie voor de JBT is dan ook bij:
De Waltakke
Bolksbeekweg 7
7241 PH Lochem 

De inschrijving is gesloten  

De JBT wordt georganiseerd voor maximaal 18 vizsla's en wel op: 
Zondag 28 april, aanwezig om 09.00 uur.
Aanvang 9.30 uur. 

Het doel van de
JBT is het vinden van Vizsla’s die over jachteigenschappen beschikken. Vizsla’s die op een andere wijze, via veldwerk of SJP-proeven bijvoorbeeld, niet in beeld komen. Vizsla’s die echter wel interessant (kunnen) zijn voor een verantwoord fokprogramma. Tevens is het vaak voor enkele deelnemers een hele leuke gelegenheid om eens te kijken wat uw jachthond allemaal kan* én hoe zijn/haar bouw beoordeeld wordt.
*enige training is aan te raden.

De JBT bestaat uit de volgende testen:

  •          Schottest
  •          Veldtest
  •          Spoortest
  •          Watertest
  •          Apporteertest

Alle testen worden beoordeeld erkende keurmeesters. Voor een volledige beschrijving van de JBT verwijzen wij u graag naar het reglement. Hierin kunt u ook vinden wat de inhoud van de testen zijn.

Een JBT certificaat kan dan ook helpen bij het verkrijgen van een positief fokadvies van de vereniging (fokreglement). U bent natuurlijk ook van harte welkom als u niet met uw hond wilt fokken, maar wel geïnteresseerd bent in de jachteigenschappen van uw Vizsla.
Naast het testen van jachteigenschappen vindt er op deze dag tevens een exterieurkeuring plaats. De beoordeling van deze keuring heeft geen invloed op het wel/niet behalen van een JBT certificaat. Echter, als uw hond ouder is dan 9 maanden op de dag van keuring, dan wordt de beoordeling wel als officiële exterieurkeuring erkend.
Bent u bereid om te komen en uw fantastische Vizsla te tonen ? Dan zijn wij erg benieuwd naar wat uw hond in huis heeft en zien wij u graag op zondag 28 april in Lochem.

De inschrijving is gesloten.  (inschrijving open voor honden van 7 maanden of ouder op de dag van de JBT).

Op de dag zelf kunt u gebruikmaken van de lunch. De kosten hiervoor zijn € 10,00 p.p. en bestaat uit soep, broodje kroket, broodje ham en kaas en koffie/thee, jus,melk. Je dient dit ’s morgens zelf aan te geven en zelf af te rekenen aan de restauranthouder.

Heeft u nog vragen ? Stuurt u dan een e-mail naar jbt@magyar-vizsla.nl of bel Ine Haarman (06-44984455 tussen 19:00 en 20:30 uur)