Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Copyright (auteursrecht)

Copyright de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA, © 2004 -  alle rechten voorbehouden.

Alle teksten, afbeeldingen, software en andere materialen op deze site zijn eigendom van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA tenzij anders aangegeven. De informatie op deze site mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA worden gedistribueerd, gewijzigd of geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd. Het is niet toegestaan de afbeeldingen op deze website op welke wijze dan ook voor commerciële doeleinden te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA. Verder is het voor bezoekers niet toegestaan in de forums en fotoalbums of op alle andere mogelijke plaatsen in deze website honden te koop aan te bieden of links te vermelden naar fokkers of reclame te maken voor fokkers.

Indien u (foto)materiaal aanlevert ter publicering op deze website, dan geeft u daarmee de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA het onherroepelijke recht deze materialen te (her)gebruiken in alle papieren en electronische publicaties van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

De Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op deze site. Daarnaast aanvaardt de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de -al dan niet door derden aangeboden- informatie op deze website.

Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA

Secretaris: 
Peggy van den Crommenacker
Groenedijk 6
4441 TJ Ovezande
E: secretaris@magyar-vizsla.nl 

Inloggen leden


Gebruikersnaam   Wachtwoord   Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Zoeken