Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden

Vizsla

Foto’s op de website plaatsen
Alleen leden kunnen vanaf 15 juni 2013 foto's plaatsen op de website.
Onder de knop "Foto’s" verschijnt de keuze "Foto's uploaden". Daar is het mogelijk foto's per stuk, per .zip bestand of via Java te uploaden. 

Opschonen albums
Omdat de diskruimte bij de provider niet onbeperkt is en extra ruimte ook extra geld kost, zijn we enigszins kritisch met het doorlaten van foto's. Technisch minder geslaagde foto’s (niet scherp, onder of overbelicht e.d.) en foto’s waar de hond(en) niet goed opstaan kunnen worden verwijderd. Er wordt ook rekening gehouden met het aantal keren dat de betreffende foto is getoond en hoeveel reacties er onder een foto staan: populaire foto’s worden dus niet verwijderd.

Toelaten van foto’s
Ook zijn we strenger geworden met het plaatsen van foto’s. Op een foto moet in ieder geval een Vizsla zijn te zien én de foto moet technisch goed (scherp en goed van kleur) zijn. Daarnaast speelt originaliteit een rol. Voorlopig blijven we nog wat soepeler door technisch goede foto’s, maar weinig originele foto’s, wel toe te laten. De maandalbums worden echter na drie maanden kritisch bekeken. Weinig bekeken foto’s of foto’s met weinig commentaren zullen dan worden verwijderd.

Bericht
Mocht een foto niet worden toegelaten dan krijgt de fotograaf hiervan een berichtje per e-mail. Het is dan wel noodzakelijk dat in uw profiel van het fotoalbum een correct e-mailadres staat vermeld. Helaas komt het regelmatig voor dat wij een berichtje proberen te sturen, maar dat we geen of een foutief e-mailadres aantreffen.

Helaas moeten we kritischer zijn om ook in de toekomst foto’s te kunnen plaatsen. We hopen dat u hiervoor begrip heeft.

Het Webbeheer

Inloggen leden


Gebruikersnaam   Wachtwoord   Onthoud mij     Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?   Registreer  

Zoeken