user_mobilelogo

Maak kennis met Bibor: de ultieme jachtgezelFoto2 Bibor zijaanzicht staand op boom

We zijn blij om Bibor voor te stellen, niet alleen als een geliefd familielid, maar ook als een buitengewone jachtpartner. Bibor's unieke mix van gezelligheid en intelligentie maakt hem de perfecte aanvulling voor elk huishouden.

Jachtvaardigheden:
Bibors reis als opmerkelijke jager begon met de erkenning van zijn uitzonderlijke neus tijdens een jachtvaardigheidstest in Hongarije in oktober 2021. Sindsdien hebben zijn scherpe instincten, onwankelbare gehoorzaamheid en naadloze samenwerking met zijn baas hem regelmatig jachtuitnodigingen opgeleverd tijdens het Nederlandse jachtseizoen. Getuige zijn oprechte opwinding, vooral bij het spotten van hazen of vogels, is een waar bewijs van zijn liefde voor de spanning van de jacht.

Foto3 liggend vooraanzichtFoto1 Bibor staat voor zijaanzicht

 

Sociaal & Intelligent:
Bibor weet moeiteloos de balans te vinden tussen de levendige buitenreiziger en de aanhankelijke huisgenoot. Zijn sociale en intelligente karakter komt tot uiting in elk aspect van zijn leven.

Energiek:
In het veld is Bibor een krachtpatser van uithoudingsvermogen en enthousiasme, waardoor hij de ideale metgezel is voor uitgebreide jachtavonturen. Thuis verandert hij na een dag vol opwinding in de buitenlucht in een rustige, aanhankelijke reus. Bibor neemt graag genoegen met avondfilms en toont zelfs een opmerkelijke tolerantie voor luidruchtige opnamescènes.

Snelle leerling:
Het trainen van Bibor was een absoluut genot. Vanaf het begin toonde hij een grote belangstelling voor dieren en een opmerkelijk vermogen om te leren. Bibor gedijt op uitdagingen en geeft de voorkeur aan steeds moeilijkere taken boven alledaagse herhalingen. Zijn prestatievermogen en aanpassingsvermogen maken hem tot een opvallende, snelle leerling.

Thuis:
Binnenshuis is Bibor het toonbeeld van een aanhankelijke, vriendelijke en speelse metgezel. Hij hanteert de huisregels met respect en voegt af en toe een beetje goedaardige uitdaging toe. Zijn ongelooflijke gevoel voor humor voegt een heerlijk tintje toe aan de dagelijkse routine.

Bibor is niet zomaar een hond; hij is een veelzijdig juweeltje dat vreugde, intelligentie en liefde voor avontuur in elk aspect van het leven brengt.

 

 

 

Ras Vizsla korthaar
NHSBnr.  3205111
Geboren  21-08-2020
Vader  Balou
Moeder  Szimat Fenna
Exterieur  Zeer goed
Titels  SJP B, Veldwwerk vaardigheids test (Hongarije) 1e prijs
HD uitslag  A, Botafw 0, Norbergwaarde 40, Onvoldoende aansluiting 
Oogonderzoek  Vrij inclusief gonioscopie
Langhaartest  Vrij
Inteeltcoëfficiënt  

 

Gegevens Eigenaar

Eigenaar  Raymond de Esch
Adres  
Postcode  
Woonplaats  Bussum
Telefoon  06 30 14 28 69
E-mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

VFR

Reglement JBT

Koopovereenkomst