user_mobilelogo

6 november 2023

Er zijn geen bezwaren kenbaar gemaakt tegen het voorgenomen lidmaatschap van onderstaande aspirant-leden. Hierbij is hun lidmaatschap automatisch definitief geworden.

Joryn   Leijssenaar Harderwijk  
Petra  de Lint  Blaricum  
Fraukje  van der  Velden Erp  
Bart  van Raamsdonk Ridderkerk  
Ynze   Politiek Voorschoten  
Ilko   Bosman Arnhem  

10 juli 2023

Het reglement is voor alle vrijwilligers binnen de Nederlandse Vereniging van Hogaarse Staande Honden 'Vizsla', zowel kort- als draadhaar.

27 juni 2022

Het bestuur heeft de Gedragscode, die is aangenomen op de ALV van 12 maart 2022, opgenomen als artikel 9A in het Huishoudelijk reglement. Je vindt de nieuwe versie van het Huishoudelijk reglement hier.

De Raad van Beheer (RvB) heeft tijdens de Algemene Vergaderingen van 16 oktober en 4 december jl. diverse wijzigingen van het Huishoudelijk Reglement, de Algemene Voorwaarden van Levering, het Kynologisch Reglement en het Procesreglement Tuchtrecht aangenomen. Deze wijzigingen treden op 1 januari 2022 in werking.

De Raad van Beheer (RvB) heeft tijdens de Algemene Vergadering van 16 oktober jl. besluiten genomen ten aanzien van het gebruik van SNP-markers en over het fokverbod (limited registration). De regels daarvoor treden op 15 november 2021 in werking.

De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en de Raad van Beheer hebben opnieuw de koppen bij elkaar gestoken en zijn samen de ontwikkeling aangegaan van ORWEJA 2.0. 

De Raad van Beheer heeft in mijnrvb.nl het informatieblad stamboompup beschikbaar gemaakt. Hiermee kunnen fokkers op een nette manier informatie aan een potentiĆ«le pupkoper meegeven of opsturen over de pup van hun keuze.