user_mobilelogo

16 maart 2023

Er zijn geen bezwaren kenbaar gemaakt tegen het voorgenomen lidmaatschap van onderstaande aspirant-leden die we 1 maart  j.l. hebben gepubliceerd op de website. Hierbij is hun lidmaatschap automatisch definitief geworden.

Harry van Elst Zijderveld
Annemarie   Mouton Tienhoven
Marina Van Den Broeck Opwijk (BE)
Edwin   Hendriks Huissen
Oscarine   Vonk Amsterdam
Monique   Nijland-de Gooijer Hilversum
Ingmar   Meulenbroek Beuningen
Francine   Maas-Boerstoel Utrecht
Kevin van  Koeveringe Heemskerk
Kayleigh van Zijl Zoetermeer

23 februari 2023

Er zijn geen bezwaren kenbaar gemaakt tegen het voorgenomen lidmaatschap van onderstaande aspirant-leden die we 1 februari j.l. hebben gepubliceerd op de website. Hierbij is hun lidmaatschap automatisch definitief geworden.

Frank  Brouwer Ugchelen
Jolande Jonker Strijen
Kirsten Vendrig Almere
Thomas Munnik Zoetermeer
Sibylla Pastoor Blauwestad
Bas Schoof Raamdonksveer
Henk Jan Voortman Dalfsen
Rosan Hooghiemstra Deventer
Anne-marie Rotteveel Zaandam
Jeroen Oosterbroek Lettele

27 juni 2022

Het bestuur heeft de Gedragscode, die is aangenomen op de ALV van 12 maart 2022, opgenomen als artikel 9A in het Huishoudelijk reglement. Je vindt de nieuwe versie van het Huishoudelijk reglement hier.

De Raad van Beheer (RvB) heeft tijdens de Algemene Vergaderingen van 16 oktober en 4 december jl. diverse wijzigingen van het Huishoudelijk Reglement, de Algemene Voorwaarden van Levering, het Kynologisch Reglement en het Procesreglement Tuchtrecht aangenomen. Deze wijzigingen treden op 1 januari 2022 in werking.

De Raad van Beheer (RvB) heeft tijdens de Algemene Vergadering van 16 oktober jl. besluiten genomen ten aanzien van het gebruik van SNP-markers en over het fokverbod (limited registration). De regels daarvoor treden op 15 november 2021 in werking.

De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en de Raad van Beheer hebben opnieuw de koppen bij elkaar gestoken en zijn samen de ontwikkeling aangegaan van ORWEJA 2.0. 

De Raad van Beheer heeft in mijnrvb.nl het informatieblad stamboompup beschikbaar gemaakt. Hiermee kunnen fokkers op een nette manier informatie aan een potentiĆ«le pupkoper meegeven of opsturen over de pup van hun keuze.