user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

Samen tegen de broodfokkers

 

Fokkerslijst

Als lid van de vereniging ben je verplicht je te houden aan het Verenigings-Fokreglement (VFR). Als je jouw reu of teef inzet voor de fokkerij moet de combinatie voldoen aan de eisen in het VFR. 

Maar wat nog niet iedereen lijkt te weten is dat alle leden die willen fokken, vermeld kunnen worden op de website van de NVHSH 'Vizsla'.

Op de fokkerslijst. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen aan de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zo ben je vindbaar voor mensen die op zoek zijn naar een pup van een betrouwbare fokker.

 Foktoetsing

Heb je al concrete plannen om een nestje te fokken? Dan kun je via de website een foktoetsing aanvragen. De werkgroep Foktoetsing en -informatie kijkt dan met je mee of de reu die jij hebt uitgezocht samen met jouw teef voldoet aan het VFR. Als dat zo is krijg je daarvan een bericht dat je aan jouw aspirant-pupkopers laat zien. Zo weten zij dat jouw nest gefokt is volgens de regels van de vereniging. 

dekreuformulier

 Dekreuenlijst

Ook als dekreu-eigenaar kun je op de website vermeld worden. Stel je hebt een reu en je zou die graag een keer laten dekken. Hoe zorg je dan dat jouw reu door fokkers gevonden wordt? Door hem te laten vermelden op de dekreuenlijst. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is dit formulier in te vullen. 

 

Zo zorgen we er samen voor dat aspirant-pupkopers niet terecht komen bij broodfokkers en louche figuren,

maar -dankzij fokkerslijst, foktoetsing en dekreuenlijst-  bij jou!

Privacyverklaring