user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

26 januari 2024

Het fokkersoverleg van 3 februari aanstaande staat volledig in het teken van epillepsie en het nieuwe voorstel aanpassing VFR, bekijk hier de agenda. Voor het epilepsieonderzoek doen wij hierbij ook een oproep voor controledieren.

We zoeken eigenaren die hun hond als controledier voor het epilepsieonderzoek voor bloedafname beschikbaar willen stellen.

De hond moet:

  • Minimaal 10 jaar zijn.
  • Nooit een epileptische aanval hebben gehad en ook niet anderszins een soort toeval.
  • Geen familie van epilepsielijders.
  • We zoeken zowel draad-als kortharen en het liefst zoveel mogelijk onverwante honden.

Op het fokkersoverleg is het mogelijk om je hond mee te nemen voor bloedafname, Lucia Bakker is aanwezig om bloed af te nemen. Vergeet niet een kopie van de stamboom mee te nemen. Er is 4 ml bloed nodig en de hond zal een kaal plekje krijgen in de hals. Het is niet heel pijnlijk en natuurlijk krijgt de hond een koekje als beloning ⯑.
Er waren al een paar hele aardige vizsla-eigenaren die mee wilden doen, hen wordt gevraagd om zelf weer even contact op te nemen.

Locatie: Nieuw Salem, De Lei 86 in Driebergen

Je kan je hond aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot 3 februari!

Werkgroep Fokkerij en Gezondheid