user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

IMG 20240325 WA000428 maart 2024

Ook dit voorjaar mochten we de mooie velden van Huibert Polak gebruiken voor de veldwerkintroductiedag. Op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart begonnen we met twaalf nieuwe voorjagers in Bellevue met een stukje theorie van Ruben. Dit was de basis voor wat er ‘s middags in de velden zou gebeuren. Hierna werden er twee groepen gemaakt: de ene groep ging met Ruben aan het werk, de andere groep met Michael.

In de loop van de ochtend konden de honden en voorjagers kennismaken met veldwerk. Hoe werk je op de wind, hoe benut je de velden en nog veel meer. Nadat elke deelnemer aan de beurt was geweest, was er tijd voor vragen en bespraken we hoe men het had ervaren. Rond 13.00 uur was er mogelijkheid voor een lunch bij Bellevue, waarna de groepen wisselden en weer de velden in gingen. Na een heerlijke dag in de velden verzamelden we voor een evaluatie in Bellevue, waar ruimte was om vragen te stellen.

We hebben heerlijk genoten van enthousiaste voorjagers en leuke Vizsla’s. Nogmaals dank aan Huibert dat we zijn velden mochten gebruiken en bedankt aan alle enthousiaste voorjagers! We hopen dat jullie nu zin hebben in veldwerk en erin verder gaan.