user_mobilelogo
Nieuws

Nieuws

Overzicht van het nieuws

View more
Agenda

Agenda

Agenda, activiteiten en evenementen

View more
Mededelingen

Mededelingen

Mededelingen overzicht

View more
goed bezig

Goed bezig!

Goed bezig!

View more

22 mei 2024

Inmiddels een echte traditie! De SJP oefendag georganiseerd door de apporteercommissie van onze Vizslavereniging. De trainingsdag is vooral een generale repetitie van de C-, B- en A-onderdelen van de Standaard Jachthonden Proef (SJP). Dit jaar op de locatie van Adrie Noordegraaf in Witharen. Hij heeft een prachtig terrein waar de verschillende proeven uitgezet kunnen worden zoals dat beschreven is in het ‘Rode Boekje’, het reglement jachthondenproeven van de Orweja.

Het enige verschil met een echte SJP is dat de keurmeesters niet alleen een beoordeling geven, maar ook aanwijzingen over reglementen en inrichting van de proeven, en tips om het voorjagen te verbeteren. Welke commando’s geef je wel of juist niet, hoe breng je rust in jouw voorjagen, hoe ga je om met stress en tegenslag, maar ook hoe maak je er samen met je Vizsla ‘een feestje’ van. Zo kun je je als (beginnende) voorjager nog beter voorbereiden op de SJP zoals die bijvoorbeeld in augustus in Haaften en in oktober in Wolphaartsdijk door ons georganiseerd worden.

De SJP oefendag is op zaterdag 15 juni. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Validatie gemaakte afspraak en conform het beleidsplan over hetgeen het bestuur wil delen met de leden bij de organisatie van evenementen, waarbij de vereniging zelf invloed heeft op de volgorde bij het toewijzen van de deelnemers en het aantal deelnemers gelimiteerd is.

1e Lid van onze vereniging en eigenaar van een Vizsla
2e Lid van onze vereniging en eigenaar van een andere staande hond
3e Niet lid en eigenaar van een Vizsla
4e Niet lid en eigenaar van een andere staande hond

Leden hebben altijd voorrang. Ingeval dat er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen, dan worden eerst de inschrijvingen van categorie-4 niet toegewezen en (indien van toepassing) ook niet de inschrijvingen van categorie 3 of 2, totdat het aantal beschikbare plaatsen is bereikt.

Vervolgens bepaalt de volgorde van inschrijving over de deelname: te starten met categorie-4, daarna categorie-3, 2 of categorie-1